24 Kasım 2011 Perşembe

Türkiye’nin artisti kim oldu?

Yaz başında Yaz ekranında yıldız savaşları yaşanacak demiştim. Birçok kanal artist, şarkıcı keşfetme programı yapacağını açıklamıştı tanıtımlar dönüyordu kanallarda.
Kanal D’de oyuncu arayan Artiz Mektebi yayınlandı. Star TV’de şarkıcı arayan Star Akademi yapıldı.
TRT 1’de bu ikisinin karması Yıldızım Sensin de yapıldı
Ancak yazımda da geçen Show TV’de yapılacağı duyurulan tanıtımları dönen Türkiye’nin Artisti Sen Misin?’i göremedik. Show Haber’de Korcan Karar da yarışmanın haberini yaptı elemeleri gösterdi.
Haber videosunda jüride yer alan isimler şöyle; Gökhan Mutlay- Organizatör, Pınar Güntürkün- Oyuncu, başarılı sanatçı Altan Gördüm ve yapımcı Fatih Cesur.
Daha önce yayınlanan ve Beren Saat’i bize tanıtan program olan Türkiye’nin Yıldızları’nın aynısıydı. AMA yayınlanacağı duyurulan yarışma yayınlanmadı, Seçmeler yapılmış binlerce kişi başvurmuş bu sayı 250’ye kadar düşürülmüş ancak yapım şirketi seçilen adaylara program iptal oldu sizleri dizi castı görüşmelerine çağıracağız demiş. Programın facebook resmi sayfasından şu notları aktarayım;
İlk post şöyle;
Tüm yarışmacı arkadaşların dikkatine! Seçmelere başladığımızda sonuçların 6 Mayıs’ta açıklanacağını anons etmiştik.
Hepinizin “Türkiye’nin Artisti” olma yolundaki heyecanınızı anlıyoruz. Bu sebepten seçmelere başladığımız illerden (İstanbul-İzmir-Trabzon) seçilen arkadaşları bekletmeden, 29 Nisan’da bilgilendirme yaptık.
Dün akşam da Ankara ve Adana’da gerçekleşen seçmeleri geçen arkadaşlara bilgilendirme yaptık.
Devamı;
‎”Türkiye’nin Artisti Sen Misin?” adayları için ön elemeler 22 – 23 Ağustos 2011 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. 18 Ağustos 2011 (İstanbul) ve 19 Ağustos 2011 (diğer iller ve yurt dışı) tarihlerinde adaylar aranacaktır. Hamdi Alkan koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan ön elemelerde adaylar, prodüksiyon şirketinin uygun gördüğü ve Show TV’de yayınlanan bir dizi kadrosunda yer almak üzere seçilecektir.
“Türkiye’nin Artisti Sen Misin?” projesinde yapılan değişiklik sonucu, adaylar bir dizi kadrosunda yer almak üzere seçilecektir. Bu nedenle, ilk elemelerde belli bir puan ve üzeri alan tüm adaylar 18-19 Ağustos 2011 tarihlerinde aranmıştır. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.
Yarışmadan neden vazgeçildiği konusunda tam bir açıklama yok.
Yani bir yıldız oyuncu seçme ve yetiştirme yarışması cast elemelerine dönüşmüş oldu. En son postta 15 Kasım’da eleme yapılacağı duyurulmuş öncekinde isimler açıklanmış.
Umarım ki elemeleri geçenler cast ile ilgili artık mağdur olmazlar zira yaklaşık 6-7 aydır hayal kurmaktalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder